Vi erbjuder tjänster inom strategi, VD- & ledarcoaching, träning & utbildning samt föreläsningar. Läs mer om de respektive områdena nedan.

LeverageStrategy

De flesta företag i världen idag är strukturerade för att arbeta mot mål. Neurovetenskapen visar dock att det finns mer effektiva sätt att skapa resultat.

Läs mer

LeverageCoaching

Att vara ledare kräver en mängd kompetenser inom affärer, beteende och varumärke. Vi har en unik kompetens i hur du som ledare kan utnyttja och frigöra potentialen hos dig själv och de du leder.

Läs mer

LeverageAcademy

Våra liv drivs oftast framåt av vanor. Goda vanor, goda resultat, dåliga vanor… Genom våra kurser inspirerar, undervisar och tränar vi dig och ditt team att skapa bra vanor som låter dig utföra mer med mindre insats.Our lives are mostly driven by habits.

Läs mer

LeverageTalks

Fastnat? Ibland behöver vi inspireras, få nya perspektiv, finna nya idéer eller bara få en mental paus.

Vi tror på kraften i nya perspektiv för att skapa förändring till det bättre.

Läs mer

Remente

Appen som förändrar ditt liv

Remente är ett life management system, en digital coach, som ständigt är tillgängligt och med dig 24/7 och hjälper dig att systematiskt arbeta för att förbättra ditt liv på de områden i livet du prioriterar att utvecklas.

Remente hjälper dig sätta mål, motiverar och uppmuntrar dig och pushar dig att fullfölja dina satta steg. Du får tillgång till verktyg, kurser och måluppföljning som hjälper dig hitta motivationen att få ett bättre liv ett steg i taget.

Läs mer om REMENTE

Boktips! ”Hävstångseffekten – 10 steg till ett rikare liv”

Ta makten i ditt liv

Livet är en upplevelse, nämligen din egen. Hur du väljer att tolka ditt liv är helt avgörande för den upplevelse du får och därmed hur du ser på ditt liv. Ibland kan det vara svårt att veta hur man skall göra eller tänka för att uppnå positiv förändring i sitt liv. ”Hävstångseffekten”, en bok i personligt ledarskap, ger dig nycklarna.

  • Vill du ha ett enklare och rikare liv?
  • Vill du lära dig styra dina tankar och känslor så de inte styr dig?
  • Vill du uppnå dina drömmar?
  • Vill du må bättre, stressa mindre och få mer tid med familjen?
  • Vill du förenkla ditt liv och få bättre balans?
  • Vill du kommunicera bättre och lära dig det hemliga språket?
  • Vill du ha en hälsosam kropp som ger dig energi?
  • Vill du arbeta mindre och tjäna mer?
  • Allt detta kan du uppnå. Det handlar bara om hur du styr ditt liv.
Köp boken idag!