Våra liv drivs oftast framåt av vanor. Goda vanor, goda resultat, dåliga vanor… I leverageAcademy erbjuder vi insikt, inspiration och träning i framgångsmetoder inom Försäljning, Ledarskap och Kommunikation.

Baserat på den senaste beteendevetenskapen och hjärnforskningen har vi metoder som skapar effekt snabbare. Den 1,3 kilos klump du har mellan öronen har en fantastisk förmåga om den får bygga rätt vanor. Genom att bygga dessa vanor skapar vi förutsättningar för att att på ett enklare och mer effektivt sätt utnyttja era fantastiska förmågor. Träningarna är interaktiva och ger insikter om hur du fungerar och hur du kan förstå andra människor för att skapa påverkan och resultat.

Kontakta oss

LEDARSKAP

REMENTE

– APPEN SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV

Remente är ett life management system, en digital coach, som ständigt är tillgängligt och med dig 24/7 och hjälper dig att systematiskt arbeta för att förbättra ditt liv på de områden i livet du prioriterar att utvecklas.

Remente hjälper dig sätta mål, motiverar och uppmuntrar dig och pushar dig att fullfölja dina satta steg. Du får tillgång till verktyg, kurser och måluppföljning som hjälper dig hitta motivationen att få ett bättre liv ett steg i taget.

Läs mer om REMENTE

HIGH PERFORMERS CAMP MALLORCA

– EN EXKLUSIV KURS I MODERNT LEDARSKAP

Framtiden ställer höga krav på dig som ledare. Ledarskap handlar om att sätta mål och nå dem. Vi fokuserar på hur du kan utveckla ditt personliga ledarskap och bli bättre på att leda både dig själv och därmed andra. Vi utvecklar och sätter din vision och strategi och tränar dig i hur du uppnår företagets och individens mål, ledarskapets psykologi, effektiv kommunikation och ledarskapets olika roller. Teori varvas med praktiska övningar och du får löpande coachning av såväl kursledare och andra kursdeltagare som utmanar dig att driva din utveckling ännu längre. Du kommer också att boostas i ditt digitala tänkande och tillhandahållas verktyg för hur du skapar din digitala strategi.

Tack vare att du omges av likasinnade och att vi vistas i och i anslutning till en inspirerande och storslagen natur kommer du märka hur du expanderar ditt visionära tänkande, ser saker ur nya perspektiv, tar in nya intryck och flyttar dina egna gränser. En unik utbildning för High Performance People av High Performance People.

Läs mer om kursen

FÖRSÄLJNING

Sales Academy

– Sluta sälja, få kunden att köpa. 

Öka tillväxten genom att förbättra er försäljning – Öka er försäljning och nå oanade höjder! I denna träning ger vi er verktygen att utifrån ert företags förutsättningar öka försäljningen och tjäna mer pengar för lysande resultat.

Vi köper av känslomässiga skäl och förklarar köpen med att rationalisera vårt beteende. Traditionella säljutbildningar pratar säljteknik och logik, det gör inte vi – vi pratar beteende och psykologi. Vi vill hellre få någon att köpa än att sälja till dem. Detta är en helt annan process och utgår inte från säljaren utan köparen, detta kräver nyfikenhet, insikt, träning och förståelse. Träningen ger verktyg för att förbättra dessa förmågor och utveckla egna resurser för att bli en bättre kommunikatör, påverkare och avslutare i affärer.

Boka