High Performers Camp är en exklusiv intensivutbildning inom modernt ledarskap. Under tre intensiva dagar på Mallorca kommer du att utbildas, inspireras och utvecklas som individ och ledare.

Ladda ner kursbladet (pdf)

Med likasinnade deltagare bygger du ett nytt och värdefullt nätverk som kommer att hjälpa dig framöver att nå dina mål. Utbildningen vänder sig till drivna chefer, ägare, entreprenörer, VD:ar som prioriterar hälsa och träning och vill utmana och utveckla sig själva som ledare.

Med ett privat boende och egen kock sköter vi oss själva alla dagar. Här har vi direkt tillgång till en underbar natur i Tramuntanabergen för trailrunning, mountainbiking eller trekking beroende på vad som utmanar dig bäst. En unik utbildning för High Performance People av High Performance People.

  • 9-11 okt (resdag ner till Mallorca, söndag 8/10). Sista anmälningsdatum 30/8.

  • 6-8 nov  (resdag ner till Mallorca, söndag 5/11). Sista anmälningsdatum 30/9.

  • Vi kan även specialanpassa datum för enskilda företag.

KURSINNEHÅLL

Framtiden ställer höga krav på dig som ledare. Ledarskap handlar om att sätta mål och nå dem. Vi fokuserar på hur du kan utveckla ditt personliga ledarskap och bli bättre på att leda både dig själv och därmed andra. Vi utvecklar och sätter din vision och strategi och tränar dig i hur du uppnår företagets och individens mål, ledarskapets psykologi, effektiv kommunikation och ledarskapets olika roller. Teori varvas med praktiska övningar och du får löpande coachning av såväl kursledare och andra kursdeltagare som utmanar dig att driva din utveckling ännu längre. Du kommer också att boostas i ditt digitala tänkande och tillhandahållas verktyg för hur du skapar din digitala strategi.

Tack vare att du omges av likasinnade och att vi vistas i och i anslutning till en inspirerande och storslagen natur kommer du märka hur du expanderar ditt visionära tänkande, ser saker ur nya perspektiv, tar in nya intryck och flyttar dina egna gränser. En unik utbildning för High Performance People av High Performance People.

Läs mer om kursinnehållet (pdf)

HÄLSA & TRÄNING

Hälsa och träning är en otroligt viktig komponent för långsiktigt framgångsrika och hållbara företag med välmående och inspirerade individer. Därför vävs ledarskapsutbildningen samman med fysisk träning. High Performers Camp vänder sig främst till dig som är ledare och chef med en aktiv livsstil. Vi inleder och avslutar varje föreläsningsdag med träningspass i vackra Serra de Tramuntana. Du kommer också att utveckla ditt nätverk med likasinnade ledare.

BOKA
Niklas Forser
Niklas ForserLedarskap
Framgångscoach, ledarcoach, entreprenör och författare till boken ”Hävstångseffekten – 10 steg till ett rikare liv”. Bakgrund som bl.a. nordisk marknadschef på Nestlé och marknadsdirektör på Carlsberg. Grundare till Leverage Consulting som med nycklar baserade på 25 års framgångsforskning utvecklar beteendet hos individer & företag att frigöra sin inneboende potential genom ett bättre ledarskap, lönsamma affärer och tydligare kommunikation.

Niklas coachar även ledare, ledningsgrupper och team. Niklas är utbildad civilekonom samt är certifierad NLP Practitioner och har genomgått gedigna studier inom Human Needs Psychology i kombination med en andra utbildningar och kurser inom beteendevetenskap. Är även medgrundare till den omtalade appen Remente – en app för personlig utveckling.

Henrietta Roslund
Henrietta Roslund Digital strategi, hälsa & träning
Grundare och ägare till HR eConsulting AB efter mer än 20 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning, kommunikation och affärsutveckling främst i läkemedelsindustrin. Henrietta är affärsdriven, resultatorienterad, strukturerad och positiv person vars energi smittar alla i hennes omgivning. Förutom sin framgångsrika konsultverksamhet utbildar Henrietta morgondagens ledare i digital strategi, hälsa och träning. Henrietta är ultralöpare och avverkar långa traildistanser i Mallorcas vackra, men utmanande bergterräng.

Hon har tävlat i flera ultratraillopp bl.a. Ultra Mallorca Serra de Transmontana (105 km). Henrietta bor och arbetar på Mallorca sedan 2012 ihop med sin sportiga familj som älskar att segla, paddla SUP, havskajak, spela tennis, vandra, cykla både MTB & racer och åka skidor.

Stefan Roslund
Stefan Roslund Utbildningsansvarig
Grundare och partner till Stora Blå och har arbetat med teamutveckling sedan 1997. Bor sedan Augusti 2012 i Cas Catala på Mallorca med fru, två döttrar och labradoren Nikita. Älskar allt som har med vatten och människor att göra, och lever som han lär. En tidig insikt i livet om hur otroligt sårbart men underbart livet är gav Stefan inspiration till att leva livet fullt ut. ”– Jag ser varje dag som en gåva och försöker att inspirera och vara ett föredöme för mina nära och kära. Adrenalinkickar gör att jag känner mig levande. Jag trivs med vår affärsidé där jag får se hur människor utvecklas, får utmana sig själva och bli en viktig del i ett större sammanhang”.

Stefan är en sann äventyrare med bl.a. en Atlantaseglats bakom sig. Är dykinstruktör, skeppare, RIB-förare, skidlärare och grym på alltifrån frikdykning, klättring, repellering, kitesurfing, havskajak, SUP och mountainbike till segling, randonné och canyoning.

Boka din plats på kursen idag

BOKA